Om oss

Om Agric

Agric er et unikt samfunn for bønder og forbrukere. Her får du som bonde vist frem gården, produktene og tjenestene dine til forbrukere og andre bønder. Som forbruker får du oversikt over gårdsbruk nær deg og muligheten til å bestille lokalmat og andre tjenester fra bonden.


Om teamet bak Agric

Agric drives og eies av et dedikert team med bakgrunn fra IT-bransjen, markedsføring og landbrukssektoren. Agric har hovedkontorer i Kragerø, og både drift og IT-utvikling foregår utelukkende i Norge.


Jan Holte.
Jan er gründer og jobber med strategiutvikling i Agric. Er utdannet ved Norges Landbrukshøgskole og har arbeidserfaring fra kommunal landbruks- og miljøforvaltning.


Torben Andersen.
Torben er gründer og teknisk ansvarlig i Agric. Har erfaring fra EA Games, reiselivssjef i Vinje kommune, serie-gründer og har 20 års arbeidserfaring innen digitale medier.


Gjermund Bakken.
Gjermund er fulltidsansatt som utvikler i Agric. Har utdanning innen informatikk.


Christian Anton Smedshaug.
Christian Anton er aktiv investor og prosjektleder i Agric. Har lang erfaring innen ledelse og landbruk, deriblant som daglig leder i AgriAnalyse, seniorrådgiver i Norges Bondelag og i Landbruks- og matdepartementet. Han har også en bistilling som første ammanuensis på Institutt for husdyrfag og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige høyskole.


Erik Z. Almhjell.
Erik er aktiv investor i Agric. Er utdannet fra Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet, og har arbeidserfaring fra kommunal landbruks- og miljøforvaltning og Norges Bondelag.


Martin Eikeland.
Martin er rådgiver for Agric. Har lang erfaring som gründer og mentor innen forretningsutvikling, og har 21 års erfaring fra farmasøytisk industri.


Martin H. Inderhaug.
Martin er prosjektutvikler i Agric. Er utdannet innen gastronomi fra Italia og statsvitenskap fra Moskva og har arbeidserfaring fra Utenriksdepartementet, Landbruksdirektoratet, Landbruks- og matdepartementet og AgriAnalyse.


Aslak Smedshaug.
Aslak jobber med salg i Agric.


Karsten Nenseth.
Karsten jobber med drift, utvikling og support i Agric.

Dina Thorstein.
Dina er utdannet animatør og jobber med design, grafikk og animasjon i Agric.

Kontakt

Ved generelle henvendelser
kontakt@agric.life
Jan, 48166430

Ved behov for teknisk support
support@agric.life
Karsten, 46851742